Новини

Погода на Буковині 19 листопада

ПОГОДА ПО УКРАЇНІ НА 19 ЛИСТОПАДА

Хмарно ☁
У західних областях вночі помірний, вдень невеликий сніг 🌨; 🌡температура вночі 2-7° морозу, вдень 0-5° морозу, на Закарпатті від 1° морозу до 4° тепла.
У північних, центральних, східних областях помірний, вночі значний сніг 🌨, вдень у центральних та східних областях з переходом у дощ 🌧, місцями налипання мокрого снігу ❄, ожеледь; 🌡температура вночі 1-6° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла (на сході країни 5-10° тепла); в Кіровоградській, Дніпропетровській областях вночі близько 0°, вдень 7-12° тепла.
У південній частині помірні, вночі значні дощі 🌧; 🌡температура вночі 2-7° тепла, вдень 9-14°, в Криму до 16°.

В Україні, крім півдня, на дорогах ожеледиця ⚠

Вітер переважно північно-західний , 7-12 м/с, у східних та південно-східних областях ❗ вдень пориви 15-20 м/с ❗

У Чернівецькій області сьогодні, 19 листопада, вночі температура -1 0 градусів, вдень -1 -3 градусів. Про це повідомляє sinoptik.

Синоптики прогнозують вітер південно-західний 3-8 м/с. Протягом усього дня у Чернівцях буде триматися хмарна погода. Нічний сильний дощ зі снігом вранці зміниться снігом, який йтиме до середини дня.

за останні 130 років
19 листопада:
МАКС: 13.2° (1978)
МІН: -10.9° (1947)

Народний прогноз погоди: Сніг цього дня обіцяє сніжну зиму, яка особливо сприятлива для озимих. У минулі часи казали: “Якщо лід на річці стає купами, то і хліба будуть купи, а гладко — то і хліба буде мало”. У першій третині листопада, біля Михайлового дня (21 листопада), нерідко буває повернення тепла: задощить, затуманить, і підуть відлиги.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.