Новини

Все, що вам потрібно знати про Мундіаль-2022

Чемпіонат світу з футболу стартує за два дні. Все, що вам потрібно знати про Мундіаль – читайте нижче.

Система

20 листопада, в місті Лусаїл відбудеться перший матч футбольного свята. Зіграють Катар – Еквадор. У турнірі востаннє візьмуть участь 32 збірних, які розподілені на вісім груп по чотири команди (на наступному ЧС кількість збірних зросте).

Матчі відбуватимуться щодня до чвертьфіналу. Лише в 1/8 гравці та тренери зможуть трохи перевести подих. Матчі групового етапу, окрім третього туру, розподілені на чотири часових слоти та відбуватимуться о 12:00, 15:00, 18:00 та 21:00. Зустрічі завершального групового раунду та плейоф будуть розпочинати ігровий день о п’ятій вечора, а закінчувати о дев’ятій.

Збірні

Найбільше збірних, як і завжди, на турнірі буде з Європи – 13 (Німеччина, Данія, Франція, Бельгія, Хорватія, Іспанія, Сербія, Англія, Швейцарія, Нідерланди, Португалія, Польща, Уельс). Другою іде Азія – п’ять збірних та Катар на правах господаря (Південна Корея,
Саудівська Аравія, Японія, Іран, Австралія). Також п’ять африканських команд зіграють на Мундіалі (Сенегал, Гана
Марокко, Туніс, Камерун) . По чотири збірні делегували Південна Америка (Бразилія, Аргентина, Еквадор, Уругвай) і Північна та Центральна Америка (Канада, США, Мексика, Коста-Рика).

Де дивитись

Чемпіонат світу-2022 з футболу в Україні транслюватимуть Суспільне та MEGOGO. Суспільне покаже всі матчі турніру – 46 у прямому ефірі та 18 у запису. Медіасервіс MEGOGO надасть доступ до всіх прямих трансляцій. Дивитися матчі на Суспільному можна буде: на сайті “Суспільне Спорт”, а також на місцевих телеканалах Суспільного.

Фаворити

Фаворитів на перемогу – хоч відбавляй. Букмекери вважають, що збірна Бразилії – майбутній чемпіон. Вони без поразок виграли відбір, забили 40 голів, а пропустили п’ять. Великі шанси має і Англія, яка на цей Мундіаль повезла найкращий склад. Великі шанси на перемогу мають дійсні чемпіони світу – Франція. Не можна не враховувати й збірні живих легенд Ліонеля Мессі та Кріштіану Роналду – Аргентину та Португалію. Також зі списку фаворитів не можна виключати й інших: Бельгію, Нідерланди, Іспанію, Німеччину.

Завершиться футбольне свято 18 грудня.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.