Новини

Позбавляємося від небажаного волосся: де у Чернівцях можна зробити якісну лазерну епіляцію?*

Зайве волосся на шкірі – вічна проблема для кожної жінки. Сьогодні існує безліч методів, щоб позбутися цього дискомфорту. Один із них – лазерна епіляція, де результат помітний вже після проведення першого сеансу. До того ж така процедура покращує еластичність та пружність шкіри, додає їй блиску.

У Чернівцях цей вид послуг не з нових, однак, обираючи центр, варто звертати увагу на його авторитет та досвід спеціалістів. Лазерхауз – це про якість, адже у центрі косметології використовують сертифіковані та оригінальні обладнання, що роблять цю процедуру відмінною.

Чим лазерна епіляція краще від звичних методів видалення волосся
Довготривалий ефект. Від 1 до 3 років ви можете забути про появу волосяного покриву.

Відсутнє подразнення шкіри. Під час лазерної епіляції пошкоджується тільки волосся.

Видалення врослого волосся. Правильний догляд за шкірою – крок до ідеального гладкого тіла.

Одразу помітний результат. Після першого сеансу видаляється від 15% до 40% волосся.

Безболісна процедура. Завдяки використанню різних засобів для обезболювання, лазерна епіляція стає майже безболісною.

Як підготуватися до курсу та як проходить процедура видалення волосся?

Часто жінки забувають про догляд шкіри взимку. Центр лазерної косметології “Лазерхауз” пропонує свої послуги у будь-яку пору. Новітнє обладнання видаляє волосяний покрив на різних типах шкіри, внаслідок чого немає ані чорних крапок, ані подразнень.

Перед відвідуванням спеціаліста потрібна завчасна підготовка. За два тижні рекомендується не відвідувати солярій та не засмагати. У жодному разі не використовувати воскові смужки, епілятори, шугаринг, адже це призводить до руйнування цибулини, що знижує ефективність лазерної епіляції. Також варто не приймати препарати зі сульфаніламідами, фторхінолонами та тетрациклінами.

Необхідна кількість курсів залежить індивідуально від людини. На це впливають зона епіляції, густота волосся, гормональний фон. Зазвичай для жінок вистачає 4-8 сеансів, 8-10 для чоловіків. Проміжки між процедурою на початковому етапі складають – 4 тижні, пізніше досягає – 6 і 8 тижнів. Потрібно не забувати про підтримуючі процедури, щоб ефект був дійсно довготривалий. Тому слід продовжувати відвідувати процедуру 1-2 рази на рік.

Лазерхауз пропонує свої послуги вже 10 років. Тож професіональність, кваліфікованість та досвідченість – це про центр лазерної косметології “Лазерхауз” у Чернівцях.

Адреса: площа Філармонії, 4
Тел.: (0372) 900 709
(093) 177 0242

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.