Новини

Путівник з промислових швейних машин*

Промислове швейне обладнання дає змогу створювати конкурентоспроможні привабливі текстильні вироби відмінної якості. Для окремих технологічних операцій використовують спеціальні машини, що забезпечують максимальну ефективність виробництва. Розібратися в їхньому асортименті та можливостях вам дозволить докладна інформація на сайті https://sweika.com.ua/ru та ця стаття.

Практично вся швейна техніка характеризуються такими основними параметрами: швидкість роботи, довжина стібка, товщина шару, що прошивається. Далі дивляться, наприклад, на тип строчки, що виконується:
звичайне сточування виконується швидкісними прямостроковими машинами, у яких можна налаштовувати довжину стібка. У модифікації з двома голками агрегат може одночасно виконувати паралельні строчки;

для трикотажу та еластичних тканин застосовують розпошивальні машини, що виконують плоский шов здатний розтягуватися без втрати міцності;

окремо виділяється обладнання для виконання декоративних та зиг-заг швів.

Вибираючи техніку під певні тканини, орієнтуються механізм її просування. Щільні матеріали та шкіру обробляють на безпосадкових машинах або на обладнанні з роликовою лапкою. Для трикотажу використовується система диференціальної подачі, що дозволяє варіювати натяг ділянки, що прошивається.

Швейні машини з унікальними можливостями

Спеціалізовані агрегати для окремих операцій дозволяють підвищити якість пошиття та досягти максимальної продуктивності:
оверлоки з різною кількістю ниток одночасно прошивають тканину та зрізають її частину, залишену на припуск;

колонкові та рукавні машини за рахунок вузької довгої робочої платформи дозволяють сточувати важкодоступні ділянки виробів;

є машини для підгортання краю, створення петель, пришивання ґудзиків та встановлення різноманітних видів фурнітури;

вишивальні та в’язальні машини відмінно впораються з роботою, яка раніше виконувалася лише вручну.

До спеціальної швейної техніки також відноситься різне обладнання для роботи зі шкірою або хутром (кушнірське, брусовочне), а також ручні та стаціонарні мішкозашивальні машини.

Концепція надійної та ефективної техніки

У промисловому швейному устаткуванні використовуються рішення, здатні забезпечити максимальну надійність при тривалій та інтенсивній експлуатації, не забуваючи при цьому про ергономіку та економічність:
для збільшення машинного ресурсу застосовуються автоматичні системи змащування з великим запасом олії та зручним контролем її рівня;

установка сервоприводу дає економію енергоспоживання та істотно розширює можливості точного контролю над швейними операціями;

важливим компонентом промислового обладнання для шиття є рішення, що знижують час допоміжних операцій. Це використання програмованих блоків керування (або окремих функціональних клавіш), а також автоматизація операцій (підйом лапки, позиціонування голки, обрізання нитки та інші).

Постійним супутником суто швейного обладнання є пристрої для розкрою, прасування, нанесення зображень. Все це у широкому асортименті ви знайдете в таких інтернет магазинах, як Sweika.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.