Новини

У ЗСУ пояснили, чому відсутність російських “Калібрів” у Чорному морі не скасовує загрозу

Росіяни активно повідомляють про виведення військових кораблів, які несуть “Калібри” у відкрите море. Однак у ЗСУ до таких заяв ставляться обачно.

Про це йдеться у повідомленні СтратКому ЗСУ

“Ми зараз бачимо регулярні повідомлення про те, що російська чорноморська флотилія виводить у відкрите море військові кораблі, які не є носіями КР “Калібр”. Що ж, повідомлення ці досить багатозначні, але й ставитись до них слід із часткою розважливості”, — кажуть у ЗСУ.

У СтратКомі наголошують, що відсутність носія КР “Калібр” у відкритому морі не означає відсутність загрози пуску цих ракет територією України.

“Кацапське командування здійснило за ці місяці безліч божевільних та злочинних вчинків, а тому, пуск КР “Калібр” із бухти Севастополя, що заважає?” – припускають у ЗСУ.

Такої думки дотримуються і в ОК “Південь”. За словами керівниці пресцентру ОК “Південь” Наталії Гуменюк, відсутність російських ракет у Чорному морі абсолютно не знімає напругу, адже вона має можливість запускати їх з Новоросійська, куди зараз відтягнула свій флот.

Своєю чергою, президент Володимир Зеленський пояснив, що в Чорне море не виходять носії “Калібрів” РФ, зокрема, через хорошу роботу українських захисників.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.