Новини

Пийте на здоров’я! My Water Shop доставить воду у будь-який регіон України!*

А ви починаєте свій ранок зі склянки води? Вчені переконують, що випивши натщесерце стакан води, ви заряджаєтеся енергією та силами на весь день. Парадоксально, але ніщо інше не запустить процеси в організмі краще ніж звичайна джерельна вода. Ба більше, якщо ви хочете вражати всіх своєю продуктивністю та спритністю розуму, бути в чудовій формі та почуватися здоровим, то протягом дня слід випивати ще як мінімум півтори літри води. Сьогодні існує безліч варіантів, як не забути про такий важливий ритуал. Так, програмісти створюють спеціальні мобільні додатки та календарі, які нагадують про прийом води, роботодавці встановлюють кулер для води в офісах, а дехто просто ставить собі на кожному столі та тумбочці по пляшці з водою. І кожен із цих способів буде ефективним, якщо ви поставите перед собою мету.

Де ж дістати якісну питну воду?

Якщо ви проживаєте в місті й у вас немає власної криниці, то варто з особливою обачністю купувати воду. Мова йде не лише про маркування на пляшці, яке не завжди є оригінальним, а й про продавця. Тому при покупці води найкраще надавати перевагу офіційним представникам операторів видобутку та виробництва води, яким в Україні є інтернет-магазин My Water Shop. Ця компанія уже понад двадцять років забезпечує своїх клієнтів справді поживною питною водою, серед яких “Аляска”, “Моршинська”, “Миргородська” та Borjomi.

Авторитет та довготривале лідерство My Water Shop на ринку, в першу чергу, зумовлені безумовною якістю. Справа в тому, що група компаній IDS Borjomi Ukraine дотримується в своїй роботі європейських стандартів. Так, перш ніж потрапити у пляшки, вода проходить ретельну очистку на ізраїльських фільтрах і при тому зберігає поживні речовини та мінерали. Бутлі, етикетки, пробки, ковпачки повинні мати санітарно-гігієнічні висновки.

Що є в асортименті My Water Shop

Розуміючи, що у людей неоднакові потреби, My Water Shop намагається забезпечити своїх клієнтів водою у всіх можливих обсягах. Таким чином, в інтернет-магазині ви можете придбати воду як у пляшках у зручному для вас форматі – від 0,33 до 6 л, так і в бутлях до 20 л.

Мабуть, ви помітили, що останнім часом спостерігається попит на воду в більших об’ємах. Придбати бутель води, звичайно, вигідніше, ніж купити такий самий літраж але в пляшках. До того ж, ви кулери і справді є дуже зручними, як для використання вдома, так і в офісі чи на заводі, в аптеках чи соціальних установах. Придбавши таке обладнання, ви значно спростите і приготування їжі, адже прості у експлуатації помпи дозволяють швидко набирати потрібну кількість води, не підіймаючи важкий бутель.

My Water Shop доставляє свої товари у будь-яку точку України. А замовивши більше ніж 2 бутлі води або ж купуючи товарів на вартість понад 200 гривень – доставка буде БЕЗКОШТОВНОЮ.

Тому не зволікайте, а швидше замовляйте запас води на цілий тиждень. Пийте на здоров’я!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.