Новини

Косметичні маски для обличчя: як впливають на шкіру та де купити?*

Доглянуте обличчя – головна ознака стильної жінки та дівчини. Звичайно, у кожної з нас тип шкіри різний: у когось вона ідеально ніжна й шовковиста, у декого пориста або жирна, а хтось бореться з акне. Однак, якою б не була проблема, на обличчі легко помітити – стежать за його станом чи ні. І чим дбайливіший догляд – тим кращий результат. Давно клінічно доведено, що регулярне використання масок на лиці позитивно впливає на його вигляд та покращує його функції. Як же впливають косметичні маски для обличчя на шкіру – далі.

Обираємо маску

Якщо раніше знайти засоби догляду для обличчя було завданням із зірочкою, то сьогодні при великому бажанні можна легко знайти свого амбасадора. Одним із кращих у створенні масок, кремів, сироваток, гідрофільних олій є український бренд MyIDi, який розвиває галузь якісної космецевтики в нашій країні. А важливим напрямом роботи компанії є розробка косметичних масок для обличчя.

Юні дівчата часто закидають, що використання масок – викидання грошей на вітер. Звісно, поки шкіра молода та пружна, додатковий догляд не надто потрібен. Але, дорослішаючи, кожна помічає, що стан обличчя і справді псується. Шкідливі звички, авітаміноз, стреси, недосипання, переїдання, виснаження, надмірна або ж недостатня кількість фізичних навантажень, сонячне проміння, гормональні збої та багато інших факторів позначаються на лиці. Тож, аби повернути шкірі здоров’я, наситити її поживними елементами, покращити регенерацію, повернути їй природній блиск та пружність, слід регулярно використовувати косметичні маски. Деякі рекомендовано застосовувати раз тиждень, інші – двічі, а окремі – лише раз у місяць.

Щоб зробити вдалий вибір такого препарату, варто уважно ознайомитися з його складом та способом застосування. Безперечно, необхідно знати і свій тип шкіри. Найбільш поширеними зараз є такі види косметичних масок:
Гідрогелеві (тканинні) – розташувавши їх на обличчя, треба витримати на шкірі конкретно визначений час.

Крем-маски – нанісши їх на шкіру, варто почекати поки вони поглинуться.

Маски-плівки – використовуються для надання обличчю матовості та рівномірності, вони добре очищують забруднення.

Очищувальні маски – з їхньою допомогою можна швидко позбутися ороговілих, мертвих та сухих клітин, відновити верхні шари шкіри та просркабувати її.

Змивальні маски – найчастіше спрямовані на зволоження та вітамінізацію епідермісу.

Альгінатні маски – ідеально підходять для представниць зі згрубілою шкірою. Також допомагають позбутися запальних процесів, жирного блиску та освіжити колір обличчя.

Глиняні маски спрямовані в першу чергу на лікування епідермісу шкіри, адже насичують його мінералами й вітамінами.

Чим особливі косметичні маски від MyIDi

MyIDi – молодий бренд, який на перше місце ставить якість та натуральність. У створенні космецевтичних препаратів виробник використовує лише екологічні матеріали. Зокрема, безпечні складники від відомих світових марок – BASF, Sumrise, Lubrisol, Givaudan, Mibelle, Sesderma, Soliance, Clariant. Важливо, що косметичні маски не містять шкідливих для організму синтетичних полімерів, ПАРів, парабенів, штучних добавок та інших небезпечних речовин.

Аби косметична маска точно покращила стан шкіри обличчя, звичайно, перед її придбанням рекомендовано проконсультуватися із косметологом.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.