Новини

У Місті добра в Чернівцях споруджують укриття для малюків: на якому етапі проєкт

У Чернівцях у центрі доброти матері й дитини “Місто Добра” облаштовують укриття для малюків другого корпусу Міста добра. Воно вже вимуроване, тож зараз споруджують стіни першого основного поверху.

Про це на своїй фб-сторінці повідомила засновниця проєкту Марта Левченко, пише molbuk.ua

“12 днів. У нас вже є вимуроване бомбосховище, і поки сохне перекриття, ми піднімаємо стіни першого основного поверху. Тут, на основному поверсі, житимуть евакуйовані діти з інвалідністю, які потребують спеціального інклюзивного простору. І звісно, ми це зробимо! Максимально швидко та якісно!” – написала Марта Левченко.

Вона також закликала усіх небайдужих підтримати будівництво. Це можна зробити на сайті.

Раніше Левченко розповіла, що у Місті добра розпочали будівництво бомбосховища для малюків другого корпусу.

“Зриватися посеред ночі, від повітряної тривоги, виймати з ліжечок мирно сплячих малюків, замотувати в пледик і нести через вулицю у бомбосховище, а потім іще десятки разів повертатися і будити, закутувати, заспокоїти і знову бігти через темряву вулиці з малюками які плачуть… Саме так зараз проходять ночі наших відважних нянь, які цілодобово є мамами пів сотні малюків з евакуйованого дитячого будинку…. ⁣⁣⠀
⁣⁣⠀
Попри всі складності нашого фінансового становища, ми розпочали будівництво бомбосховища для малюків другого корпусу Міста добра. я точно знаю, що це важливе і дуже правильне рішення…. Бо воно може врятувати життя дітям, воно точно допоможе врятувати їх від застуд та нічних перебігів⠀вулицею… А як⠀же зимою… Як у мороз…. У нас малюки із важкими захворюваннями, і кожен такий перебіг вулицею, через холод і різкий перепад температур є викликом для їх хвороі імунної системи…” – поскаржилася засновниця проєкту.
⁣⁣⠀
Допомогти можна на сайті або за реквізитами:

Рахунок у ПриватБанку
UA563052990000026001021800106
БФ “Місто Добра”
ЄДРПОУ 43894641
МФО 305299

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.