Новини

Чорна п’ятниця: де шукати великі знижки в Чернівцях*

Багато українських магазинів та торгових мереж цьогоріч розпочинають розпродажі, не очікуючи традиційної дати Чорної п’ятниці. Це хороша можливість для покупців заощадити й купити дорогу річ за набагато нижчою ціною

Коли стартують розпродажі

Дата проведення Чорної п’ятниці завжди прив’язана до американського Дня Подяки. У 2022-му вона припадає на 25 листопада. Марафони вигідних покупок по всьому світу розпочнуться рівно опівночі цього дня. Та в Україні складаються власні традиції. Трансформовані до наших реалій. Тож магазини влаштовують триваліші розпродажі.

Так, Чорна п’ятниця в Чернівцях уже стартувала – в магазинах техніки МТА. Знижки, акції, подарунки новим клієнтам тут анонсували з 4 по 25 листопада. Враховуючи це, можна встигнути “спіймати” більше вигідних пропозицій.

Що можна купити зі знижками

Смартфони, планшети, павербанки, ноутбуки, роутери, кондиціонери, побутова та інша техніка в МТА зараз за відчутно зниженими цінами. Знижки на сайті сягають 70%. А в офлайн-магазинах мережі, при першій покупці, дарують броньовану плівку з безкоштовною поклейкою та гарантією. Або ж можна обрати сертифікат на аналогічну послугу та скористатися ним у зручний момент упродовж трьох місяців.

Перевірені лайфхаки Чорної п’ятниці:

Складайте заздалегідь список того, що плануєте купити.

Досліджуйте ціни й порівнюйте, наскільки вигідною стає ціна на Чорну п’ятницю.

Одна із вдалих ідей – купувати на розпродажі дорогі товари від всесвітньо відомих брендів. Знижка дозволить втілити давні побажання. Або підібрати подарунки близьким на майбутні зимові свята.

З таким підходом дійсно заощадите. Але довго вагатися й обмірковувати покупки на Чорну п’ятницю не вийде. Бо найпопулярніші товари часто закінчуються ще в перші дні розпродажу.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.