Новини

«Як же я житиму без тебе?»: на Буковині попрощалися із молодим захисником Станіславом Мельничуком

Фото: Хотинські вісті

У Чернівецькій області у селі Рукшин попрощалися із 24-річним військовим Станіславом Мельничуком.

Про це повідомляє видання Хотинські вісті.

“Я не ховатимусь!”, – сказав Станіслав, коли отримав повістку. Йому лише нещодавно виповнилося 24 роки, та він, як справжній чоловік, став на захист України.

Тато Героя розповів журналістам видання, що його син вчився на економічному факультеті ЧНУ. “Мій Станіслав був дуже хорошою дитиною, мав золоті руки, багато чого умів зробити”, – розповів батько.

– Він вчився на економічному факультеті Чернівецького національного університету. Потім вирішив стати баристою, закінчив курси, знав усе про справжню каву, починаючи від обсмажування зерен. Це заняття йому було до душі, вдосконалював свої уміння, навіть брав участь у професійних конкурсах у Києві та Львові, де здобув третє місце. Працював у Чернівцях. У нього було багато планів… Цей будинок я готував для нього, що не встигав, він сам доробляв. І плитку умів укладати, і столярної справи у мене вчився. Роботи ніколи не боявся… Воювати пішов добровільно, сказав мені, що ховатися чи уникати мобілізації не буде, – додав він.

“Станіслав писав мені, що вдячний звістці з рідного села. І що “Незабаром все буде Україна”. Я знав його з дитинства як життєрадісного, компанійського і водночас скромного та цілеспрямованого хлопця, який любив футбол, практично виріс на стадіоні. Хочу додати, що коли він повернувся з військової підготовки з Великобританії, то передав звідти у нашу сільську раду теплі і якісні спальники, щоб ми доставили нашим військовим-землякам”, – розповів про хлопця секретар сільської ради Ігор Гайсенюк.

Фото: Хотинські вісті

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.