Новини

У Чернівцях виступить гурт «СКАЙ»: частину коштів із концерту передадуть ЗСУ

До Чернівців із благодійним концертом завітає популярний український рок-гурт “СКАЙ”. Частину коштів із концерту обіцяють перерахувати на потреби ЗСУ.

Про це йдеться на фб-сторінці колективу, пише molbuk.ua

Концерт відбудеться 18 листопада у Чернівецькій обласній філармонії. Початок – о 19.00.

“Світла атмосфера, щирі емоції та найкращі люди поруч зроблять цей вечір незабутнім. Будемо співати разом “Україно”, “Подаруй світло”, “Струна”, легендарні “Тебе це може вбити”, “Легковажна” та інші всім відомі хіти. Ви запам’ятаєте цей вечір надовго!” – обіцяють музиканти.

Вартість квитків – 380-980 грн.

Довідка

“СКАЙ” (англ. SKAI) — український рок-гурт, що виконує музику в стилі альтернативний рок, поп-рок та нової хвилі пост-панку. Заснований 2001 року в Тернополі.

Олег Собчук та Олександр Грищук разом навчались у Тернопільському галицькому коледжі і 2001 року заснували гурт. Навесні 2001-го гурт складався з чотирьох музикантів.

23 серпня 2021 гурт взяв участь у фестивалі “Ти у мене єдина” в Сєвєродонецьку, підтримавши своїм виступом встановлення рекорду з наймасовішого виконання пісні Володимира Івасюка “Червона рута”, коли цю пісню на центральній площі міста одночасно заспівали понад 5200 виконавців.

Після повномасштабного вторгнення РФ до України гурт продовжив благодійні активні виступи для захисників Україні на фронті та провів серію гуманітарних концертів в Україні та за кордоном (США, Норвегія, Чехія, Польща, Німеччина), збираючи гроші на гуманітарну допомогу.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.