Новини

У чернівчан нарешті з’явилася вода: найбільш діряву трубу водогону вдалося залатати

Комунальники завершили ремонтні роботи на водогоні, де протягом кількох днів виявляли прорив за проривом, через що більшість чернівчан потерпали від обмежень водопостачання.

Про це повідомляє пресслужба Чернівціводоканалу, пише molbuk.ua

Зокрема, вчора, 31 жовтня, у водоканалі повідомили, що зварювальні роботи завершили, витік ліквідували. І вже ввечері того ж дня вода буде згідно з графіком.

“Вночі візьмемося за заповнення водогону. Сподіваємось, цього разу нових проривів не буде. Нагадуємо, мережі міста заповнюються поступово. Тому не у всіх і не відразу з’явиться вода. У високих точках найпізніше”, – попередили комунальники.

Нагадаємо, 26 жовтня виявили прорив на водогоні в районі насосної станції Очерет. Відтоді щодня працівники латали труби, проте щоразу виявляли нові діри. У результаті майже протягом тижня воду для чернівчан подавали за графіком.

Також стало відомо, що стару та заржавілу трубу, що подає воду від насосної станції “Очерет”, почали замінювати. Для цього прокладають нову “гілку”, що з‘єднуватиме насосну станцію з водогоном. Спершу оновлять 700 метрів, наступного року ще 300. Завдяки цьому водопостачання Садгори буде стабільнішим, а втрати зменшаться, обіцяють у водоканалі.

Днями міський голова Роман Клічук розповів, на якій стадії проєкт із капітального ремонту водогону в Чернівцях.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.