Новини

Уночі знищили усі 14 російських безпілотників і ракету

Росія уночі 23 жовтня атакувала Україну 13 безпілотниками типу “Шахед”, керованою ракетою Х-59 та безпілотником невстановленого типу − усі повітряні цілі вдалося збити.

Про це повідомили Повітряні сили ЗСУ у Telegram.

“Завдяки успішній бойовій роботі зенітних ракетних підрозділів, мобільних вогневих груп, авіації Повітряних Сил, у взаємодії з ППО Сил оборони України, усі повітряні цілі було знищено: 13 БпЛА “Shahed-136/131″, 1 керовану авіаційну ракету Х-59 та 1 ударний БпЛА (тип не встановлено)”, – йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що росіяни запустили “Шахеди” із півдня − з мису Чауда, що у тимчасово окупованому Криму. Ворожі БПЛА летіли у різних напрямках – на південні, східні та центральні регіони України.

Ракету Х-59 росіяни випустили з літака Су-34 з повітряного простору ТОТ Запорізької області. А безпілотник не встановленого типу імовірно запустили з північного кордону.

Нагадаємо, вночі 23 жовтня в південних областях була оголошена повітряна тривога через загрозу ворожих ударних безпілотників. В Одесі чули звуки вибухів, працювала ППО. Також ППО працювала в Хмельницькій області.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.