Новини

Поліція затримала буковинця, який за 3500 євро переправляв ухилянтів до Румунії

Правоохоронці затримали буковинця, який за 3500 євро незаконно переправляв осіб через державний кордон.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, пише molbuk.ua

У Чернівецькому районі у селі Тереблече 25 жовтня правоохоронці викрили порушника, який допомагав військовозоб’язаним незаконно виїхати до Румунії.

Намагаючись таким чином “підзаробити”, 25-річний житель села Костичани шукав людей, які мали намір перетнути державний кордон України. Зокрема, правоохоронці з’ясували, що буковинець на власному автомобілі “Mercedes” за 3500 євро допомагав перетнути державний кордон 31-річному жителю села Ванчиківці.

Поліцейські затримали правопорушника у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили його до ізолятора тимчасового тримання.

Наразі вирішується питання обрання йому запобіжного заходу. За скоєння злочину затриманому загрожує до дев’яти років ув’язнення та конфіскація майна.

У поліції нагадують, що згідно з постановою Кабінету Міністрів України “Про Правила перетинання державного кордону громадянами України”, на період дії воєнного стану забороняється виїзд за межі країни чоловікам від 18 до 60 років.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.