Новини

Графіки відключень світла: у Чернівціобленерго розповіли, коли їх оприлюднять

У Чернівціобленерго протягом усього дня працють над розробкою графіків стабілізаційних відключень електроенергії. Задіяна велика група людей. Їх оприлюднять на титульній сторінці сайту Чернівціобленерго з хвилини на хвилину.

Про це кореспондентці molbuk.ua повідомили у пресцентрі Чернівціобленерго.

“Ці графіки будуть дещо “плавучими”, тобто орієнтовними, – наголосили в обленерго. – Адже ситуація може змінюватися щогодини. Може бути, наприклад, що ми орієнтовно плануємо, що будуть без світла 1-2-3-4 черги до 19.00 вечора. А вже о 18.00 їх ввімкнемо, якщо стабілізується ситуація зі споживанням. Або навпаки – якщо буде перевикористання електроенергії, тоді доведеться підключати ще наступні групи споживачів, які доведеться відключити раніше, ніж ми планували.

Тобто це буде плавучий графік. Та все ж завдяки йому людина може зайти й подивитися, до якої групи споживачів відноситься її населений пункт, і бачити орієнтовні плани на відключення цього населеного пункту від енергопостачання”.

Графіки намагаються зробити максимально простими та доступими для користувачів, щоби можна було з легкістю відшукати свою лінію і зрозуміти, чи стосується того чи іншого споживача відключення та до котрої години.

Станом на 17.20 таких графіків на сайті ще немає.

Раніше у Чернівціобленеого пояснили, як буковинцям дізнатися про аварійні відключення електрики.

А також розповіли, кому не будуть відключати світло на Буковині.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.