Новини

Росія за добу завдала дев’ять ракетних і 39 авіаційних ударів по Україні

В Україні за добу росіяни завдали 9 ракетних і 39 авіаційних ударів, здійснили близько 30 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Про це у Фейсбуці поінформувала пресслужба Генерального штабу ЗСУ.

“Протягом поточної доби противник завдав 9 ракетних та 39 авіаційних ударів, здійснив близько 30 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Ударів противника зазнали райони понад 25 населених пунктів”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що серед цих населених пунктів – Київ, Запоріжжя; Козача Лопань і Стрілеча Харківської області; Красногорівка, Терни, Соледар і Мар’їнка Донецької області, Білогірка Херсонської області; а також інші населені пункти Вінницької, Дніпропетровської, Миколаївської та Сумської областей.

За інформацією ЗСУ, для ударів росія використала крилаті, авіаційні та зенітні керовані ракети. Окрім того, рф продовжує використовувати безпілотні літальні апарати іранського виробництва “Shahed -136”.

У Генштабі заявили, що РФ намагається утримати тимчасово захоплені території і зосереджує зусилля на стримуванні дій Сил оборони на окремих напрямках. Водночас росіяни не залишають спроб вести наступальні дії на Бахмутському та Авдіївському напрямках.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.