Новини

Жорстоке вбивство у лісі на Буковині: підозрюваним обрали запобіжні заходи

У Чернівцях суд обрав запобіжні заходи двом буковинцям, які підозрюються у вбивстві 52-річного мешканця Волинської області.

Про це у Facebook повідомила прес-служба Чернівецької обласної прокуратури, пише molbuk.ua

“У вівторок, 14 вересня, Шевченківський районний суд м. Чернівці задоволив клопотання слідчого, погоджене прокурором, та обрав двом буковинцям, підозрюваним в умисному вбивстві 52-річного волинянина, запобіжні заходи у виді тримання під вартою”, – йдеться у повідомленні.

Жахливе вбивство у селі Валя Кузьмин

Раніше повідомлялося, що у лісосмузі у селі Валя Кузьмин поблизу Чернівців виявили тіло мешканця Волині.

За версією слідства, 34-річний житель Чагра спільно з 29-річним жителем Молодії за попередньою змовою вбили 52-річного жителя Волинської області та заволоділи його особистими речами і грошима у розмірі $3 тис.

“Встановлено, що волинянин приїхав до Чернівецької області з метою придбати у вказаних осіб автомобіль марки “Мерседес Віто”. При зустрічі, яка відбулась ввечері 10 вересня, поблизу лісосмуги між селами Валя Кузьмін та Тарашани Чернівецького району, з метою заволодіння грошовими коштами покупця та умисного позбавлення його життя, чоловіки напали на потерпілого, спільно наносили йому удари до тих пір, поки він не припинив подавати ознаки життя”, – йдеться у повідомленні прес-служби ГУ Нацполіції в Чернівецькій області.

Заволодівши його грошима та особистими речам, підозрювані покинули місце злочину.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.