Новини

Фірма, що будувала школу в Рідківцях, ліквідовує недоліки у будівлі

Генпідрядник – фірма ТОВ “Роднічок-1” – ліквідовує недоліки у новій школі у Рідківцях. Також у процесі підключення харчоблока та котельні школи.

У фірмі ТОВ “Роднічок-1” відреагували на повідомлення депутатки Чернівецької районної ради Уляни Лєгусової щодо стану нової школи у Рідківцях.

Представниця генпідрядника Світлана Скрикуляк у коментарі molbuk.ua повідомила, що під час будівництва були проблеми з вчасним надходженням коштів.

“Школу ми будували одинадцять років, здебільшого, виконуючи роботи в борг, на що не кожен підрядник був би спроможний. Звичайно, якщо весь останній рік школу не експлуатували, могли з’явитись певні проблеми. Ось це – зона нашої відповідальності і ми над цим працюємо”, – зазначила Світлана Скрикуляк.

Стосовно зауважень щодо будівництва, то фірма-генпідрядник вважає, що вони безпідставні.

“Звідки висновок, що стеля не утеплена? Хіба це можна оцінити візуально? Стеля зведена згідно з проєктом, яким передбачене утеплення. І воно там є, це перевірили фахівці-будівельники і фінансові ревізори”, – пояснила Світлана Скрикуляк.

Також генпідрядник запевняє, що у процесі підключення харчоблок та котельня.

“Обладнання в їдальні досі не під’єднане, тому що потужності електропостачання розраховані лише на будівельні роботи. Щоб під’єднати їдальню, треба передати точку приєднання замовнику – Магальській СТГ. Це зараз у процесі. Подібна історія – з газопостачанням для майбутнього опалення школи. Котельня готова, але газова компанія постачатиме газ лише Магальській СТГ і це теж у процесі. Магальська СТГ, підрядник і адміністрація школи роблять усе для того, щоб учні навчалися в новій школі, оскільки стара вже давно непридатна для навчання”, – зазначила представнмця генпідрядника.

Раніше повідомлялося, що у новій школі у селі Рідківцях підрядник залишив безліч недоліків. Це при тому, що на школу виділяли мільйони гривень.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.