Новини

“Для наближення перемоги”: бійцям з Чернівців, які зараз на передовій, волонтери придбали машину

Батальйону тероборони з Чернівців, які зараз наразі знаходяться у зоні бойових дій волонтери придбали автомобіль.

Про це на фб-сторінці повідомив колишній депутат міської ради, директор комунального підприємства “Чернівціміськліфт” Олександр Ставчанський, який перебуває у лавах ЗСУ, пише molbuk.ua.

“Хочеться сказати велике спасибі всім моїм друзям, колегам, рідним, знайомим та всім хто долучився до збору коштів на цього гарного “залізного коня”, який буде слугувати нашому підрозділу на благо країни. Окреме вдячний Mykhailo Shkurey, який займався купівлею та пригоном даного автомобіля закордону та потім до гарячої точки. Всій команді “Пропозиції” на чолі з Олексій Каспрук, футбольній громаді Буковини АФЧО, футбольній сім’ї УСК “Довбуш”, сім’ї Буняків, які організовували збір, Evakuatordvigok Evakuator який “обгрейдив” дану машину та всім, всім хто допоміг нам”, – йдеться в повідомленні.

Окрім автомобіля, за зібрані кошти волонтери придбали до нього необхідні запчастини та розхідники.

Про це на своїй фб-сторінці написав один із військових чернівецького підрозділу Артем Жук.

“Ця публікація присвячується всім, хто допоміг нам придбати автомобіль та купу різних корисних штук, які ми будемо щодня (і вже почали) використовувати для наближення перемоги. Дивіться, яку тачку ми купили! А ще антени до рацій, зарядну станцію, запчастини до авто і всякі розхідники. Ми купили майже все, що потрібно нашому підрозділу для нормального виконання завдань. Не вистачає — нормальних рацій. Номер картки я залишу у коментарях”, – повідомив він.

Переказати кошти для військових можна за посиланням – https://send.monobank.ua

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.