Новини

Унікальний УЗД-апарат, професійний підхід і прогресивне лікування: у Центрі Інноваційної Медицини у Чернівцях запрацювало сучасне гінекологічне відділення*

Як давно ви робили щось корисне для себе і свого жіночого здоров’я? Найкращі світові лікарі-гінекологи рекомендують обстежуватися у фахівця принаймні 1 раз на рік. Вчасна і регулярна діагностика не лише додаватиме спокою за своє самопочуття, але й допоможе попередити різні захворювання.

Оскільки жіноче здоров’я — тема досить делікатна, довіряти тут потрібно лише кращим спеціалістам та надійному обладнанню. Спішимо повідомити, що у Центрі Інноваційної Медицини запускається сучасне та прогресивне гінекологічне відділення, яке спеціалізуватиметься на якісній діагностиці та ефективному лікуванні.

Для більшого комфорту відвідувачок, у Центрі Інноваційної Медицини розроблено спеціальний пакет “Жіноче здоров’я”. Що ж у нього входить?
1. Консультація лікаря гінеколога-онколога.
2. Огляд на гінекологічному кріслі.
3. Кольпоскопічне обстеження по міжнародних стандартах.
4. Забір біологічного матеріалу для проведення дослідження.
5. Проведення УЗД на одному з найбільш точних апаратів в Україні.

Часом ми лякаємося лікарів-онкологів. Але переважно ці побоювання упереджені, бо такі спеціалісти не лише займаються лікуванням раку. Наприклад, лікар гінеколог-онколог у Центрі Інноваційної Медицини виконує такі завдання:
– здійснює діагностику та лікування запальних процесів органів малого тазу;
– вирішує питання ендокринної гінекології;
– допомагає з підбором кoнтpaцeпцiї;
– виконує всі види малоінвазивних операцій;
– з’ясовує причини порушення менструального циклу.

Особливістю й окрасою Центру Інноваційної Медицини та Хірургії є надсучасна цифрова УЗД-система з монокристалічними датчиками від Samsung, яка є однією з найточніших в Україні. Цей апарат експертного класу — переворот у світі ультразвукової діагностики, адже монокристалічні датчики дозволяють виявити навіть ті патології, які до цього не могло помітити інше УЗД-обладнання.
Прийом та консультацію веде досвідчена лікарка та фахівець з оперативних гінекологічних втручань.

Сучасна, точна, якісна гінекологія очікує на вас в Центрі Інноваційної Медицини за адресою: м. Чернівці, вул. Головна, 227-А
050-1001-741
098-1001-741

Іnstagram: @innovation_medicine

Ліцензія МОЗу1420 /Л від 12.03.2020

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.