Новини

Клічук розповів про рішення, які сьогодні ухвалили на сесії міськради Чернівців

Сьогодні депутати Чернівецької міської ради завершили розгляд питань серпневої сесії. Зокрема депутатський корпус проголосував за виділення земельної ділянки по вул. Комунальників під індустріальний парк.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав Роман Клічук, пише molbuk.ua

Зокрема, Клічук зазначив, що депутати ухвалили такі рішення:

“Промисловий розвиток міста в пріоритеті! Депутатський корпус проголосував за виділення земельної ділянки по вул. Комунальників під індустріальний парк. Крок за крок наближаємось до реалізації важливого проєкту з розвитку бізнесу та промисловості.

Є традиція з нагоди Дня міста присвоювати звання “Почесний громадянин міста”. Цьогоріч визначили двох претендентів на цю нагороду – Олег Ангельський та Франц Федорович.

Підтримали рішення щодо прийняття на баланс міста земельної ділянки на пров. Текстильників,1. Відтепер ми зможемо подбати про створення ще одного навчального закладу середньої освіти для мешканців цього району.

Прийняли програму створення комунального підприємства “Агенція розвитку”, яке дасть можливість нашій громаді залучати ще більше партнерів та працювати над отриманням державних грантів.

Підтримали рішення про інвентаризацію земельної ділянки під сміттзвалище у Коровії. Це дає можливість окреслити чіткі межі цього об‘єкту та передати його на баланс Департаменту транспорту та поводження з відходами”, – йдеться у його дописі.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.