Новини

До багатостраждального пункту пропуску на кордоні з Румунією ремонтують дорогу – фото

На Буковині ремонтують дорогу до кордону з Румунією.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області, пише molbuk.ua

Зокрема, ремонтують дорогу до пункту пропуску “Красноїльськ”, який обіцяють уже невдовзі відкрити для проїзду транспорту.

” Україна продовжує розширювати кількість пунктів пропуску із європейськими країнами, щоб збільшити пропускну спроможність для експорту та імпорту. Оскільки Румунія є важливими воротами для вивезення вітчизняного врожаю та ввезення товарів першої необхідності, у Чернівецькій області планують запустити КПП “Красноїльськ”.

Аби транспорт міг рухатися безпечно до сусідньої Румунії, відновлюємо зношене покриття ділянки дороги Т-26-08 Сторожинець – КПП “Красноїльськ”. У 2021 році частину цього автошляху відремонтували”, – повідомляють у САД.

Наразі підрядник виконує роботи з ремонту основи дорожнього покриття методом холодного ресайклінгу (процесу виробництва сировини з вторинних відходів) та влаштування нижнього шару асфальтобетону.

Працює підрядна організація ТОВ “ШБУ-77”.

“Закликаємо водіїв зважати на попереджувальні знаки, адже на дорозі працює спецтехніка. Дотримуйтесь правил безпеки дорожнього руху”, – наголошують у Службі автомобільних доріг.

Раніше очільник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк розповів, що КПП “Красноїльськ” готовий на 90%, “Дяківці” – на 88%. Тож є всі шанси запустити пункти на початку жовтня, а то й раніше.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.