Новини

У центрі Чернівців горіла квартира: пожежники врятували літнього господаря

У центрі Чернівців ввечері 24 березня сталася пожежа, під час якої врятували життя 68-річного чоловіка.

Як повідомляє прес-служба управління ДСНС в Чернівецькій області, пожежа виникла у квартирі на першому поверсі двоповерхового житлового будинку на вул. Сагайдачного.

68-річний господар проживав у квартирі один. За попередніми висновками фахівців, чоловік палив у ліжку й заснув, а недопалок впав і спричинив загорання домашніх речей у кімнаті.

Пожежу помітили сусіди та викликали рятувальників. Коли на місце події прибули працівники 1 державної пожежно-рятувальної частини міста Чернівці, вони одягнули апарати захисту органів дихання та зору й увійшли у задимлену квартиру.

Всередині кімнати вогнеборці виявили господаря, який перебував без свідомості. Він отруївся чадним газом. Рятувальники винесли чоловіка з задимленого приміщення, врятувавши йому життя.

Відразу на місці події вогнеборці надали домедичну допомогу чоловікові, а далі передали лікарям. Господаря квартири з діагнозом отруєння чадним газом госпіталізували до лікарні.

Вогнеборці ліквідували пожежу в квартирі на площі 20 кв. м, не допустивши подальшого розповсюдження полум’я. Вогонь знищив домашні речі та меблі у житловій кімнаті.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.