Новини

Авто перетворились на купу металу: на трасі до Чернівців у страшній ДТП загинув служитель церкви

15 серпня у Тернопільській області на трасі Доманове – Ковель – Чернівці – Теребляче сталася смертельна аварія. Водій Volkswagen Touareg із Чорткова виїхав на зустрічну смугу для обгону та лоб у лоб зіткнувся з мікроавтобусом Volkswagen Transporter. Внаслідок сильного удару загинув водій мікроавтобуса, 66-річний житель села Ангелівка Чортківського району.

Як інформує “Obozrevatel”, трагедія сталася у понеділок, 15 серпня, приблизно о 17 годині біля села Рожанівка на Тернопільщині. Як повідомляють у поліції області, 19-річний водій Volkswagen Touareg із Чорткова під час обгону виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з Volkswagen Transporter. Від травм 66-річний водій мікроавтобуса помер. Винуватець аварії опинився у лікарні.

Загиблого водія звали Богдан Мочернюк. Жив він у селі Ангелівка Чортківського району. У самому селі мешканці дуже добре відгукуються про пенсіонера. Говорять, що він був активістом, багато допомагав у церкві, брав участь у заходах села.

Його рідний брат Іван розповів, що загиблий уже давно був на пенсії. “Раніше працював у колгоспі. Коли вийшов на пенсію, то займався власним господарством. Тримав невелику пасіку, працював на городі, у нього були домашні птахи, свині. Він усім займався сам”, – каже брат.

У поліції відкрили провадження за ч. 2 ст. 286 КК України – порушення правил безпеки дорожнього руху, які призвели до смерті потерпілого. Винному загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі. Наразі водія Volkswagen Touareg взято під цілодобовий домашній арешт.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.