Новини

На Буковині зросла кількість вакансій: яка зарплатня та кому готові платити найбільше

Упродовж січня – липня 2022 року підприємства, установи та організації Чернівецької області подали інформацію про наявність 5346 вакантних посад, що на 3,2% більше в порівнянні з відповідним періодом 2021 року.

Про це повідомляють у секторі інформаційної роботи Чернівецького обласного центру зайнятості, йдеться на сайті управління Держпраці у Чернівецькій області.

Станом на завершення першої декади серпня в обласній службі зареєстровано 122 вакансії із заробітною платою понад 10 тис. грн, оплату понад 15 тис пропонують на 21 пропозицію роботи. 20 тис. грн пропонують для 9 фахівців.

Найвищу зарплату – 20 тис. грн – пропонують медичним працівникам та заступнику начальника відділу одного із комунальних підприємств міста Чернівці.

19 тис.грн пропонують водіям автотранспортних засобів. На оплату 18,5 тис. грн потрібен головний бухгалтер на одне із комунальних підприємств Чернівців.

Роботодавець готовий платити 17 тис. грн закрійнику з пошиття весільних та вечірніх суконь, по 16 тис. грн – інженеру-енергетику та майстру виробництва. По 15 тис. грн – піскоструминнику, оператору термоз’єднань, різальнику матеріалів, гальваніку та водіям автотранспортних засобів.

Водночас в Управлінні Держпраці у Чернівецькій області зазначають, що тільки офіційне працевлаштування гарантує працівникам гідні умови праці, захист трудових прав та соціальних гарантій.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.