Новини

Нові карантинні обмеження у Чернівцях: що відомо на цей час

22 березня Кабмін вніс зміни до переліку обмежувальних заходів у “червоній карантинній” зоні, до якої належать і Чернівці.

У зв’язку з цим посилили карантинні обмеження, пише molbuk.ua.

У Чернівцях, 24 березня у зв’язку з карантинними обмеженнями тимчасово призупиняє роботу “Калинівський ринок”. “Заборонили в “червоній” карантинній зоні роботу ринків, крім продовольчих. Працюватимуть лише сектори, у яких продають продукти.

У Чернівцях у зв’язку з карантинними обмеженнями, встановленими Кабінетом міністрів, 24 березня буде змінено роботу ринку “Добробут”. Повноцінно ринок не працюватиме, а непродовольчі сектори зможуть здійснювати торгівлю лише за адресною доставкою.

У “червоних” зонах заборонили ходити без масок. Маскового режиму доведеться дотримуватися на територіях загального користування, зокрема на площах, вулилицях, парках тощо.

У державних та комунальних закладах охорони здоров’я Чернівців заборонили усі планові заходи з госпіталізації. Але є низка винятків, зокрема не вілмивлятимуть у госпіталізації вагітним, пацієнтам з онкологічними та пульмонологічними захворюваннями, надання паліативної медичної допомоги у стаціонарних умовах тощо.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.