Новини

Військовий експерт спрогнозував новий перелом у війні з Росією й назвав терміни

Новий переломний момент у війні з Росією настане ближче до осені, перший трапився після вигнання окупантів з території північних областей України.

Таку думку озвучив військовий експерт Володимир Мартиненко, передає “Сьогодні”.

“Переломний момент почався тоді, коли окупанти почали відступати від Київської, Чернігівської, Сумської областей. Зараз є другий переломний момент – це постачання високоточного озброєння, яке здатне знищувати противника на далеких дистанціях. Це озброєння планується поставити нам в серпні”, – говорить експерт.

Він також уточнив, що інформація про постачання нової зброї для ЗСУ публікується вже тоді, коли вона активно використовується на фронті. До серпня, прогнозує Мартиненко, ворогу загрожують руйнівні удари з боку українських захисників.

За словами експерта, на Донбасі зараз вистачає українських сил для оборони Слов’янська, Краматорська та Бахмута – рубежі на цих ділянках шикувалися давно.

“Зброї не може бути достатньо, зброї ніколи не буває достатньо, вона потрібна ще і ще. Та зброя, яка там є, здатна завдавати величезної шкоди противнику. Наскільки ефективно це буде відбуватися і скільки цього озброєння там – це закрита інформація, говорити про це ми будемо за результатами знищення противника. Це відбудеться досить скоро, бо окупанти намагаються просуватися в бік Бахмута, Слов’янська, Краматорська, Сумського напрямку, у них слабо що виходить”, – пояснює Мартиненко.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.