Новини

Буковинець погрожував своїй співмешканці: жінка неодноразово викликала поліцію

Слідчі поліції Буковини повідомили про підозру чоловікові за домашнє насильство.

Про це інформує відділ комунікації поліції Чернівецької області, пише molbuk.ua

26 травня до поліції надійшло повідомлення від 47-річної жительки Чернівецького району, яка заявила, що її співмешканець погрожує їй фізичною розправою.

Поліцейські встановили, що 46-річний буковинець, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, почав сперечатися зі своєю цивільною дружиною. Кривдник ображав жінку нецензурною лайкою, шарпав її за одяг та погрожував фізичною розправою.

Відомості про цей факт співробітники поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Поліцейські з’ясували, що кривдник упродовж тривалого часу вчиняє домашнє насильство відносно своєї співмешканки. Працівники поліції реагували на кожне повідомлення від жінки, неодноразово складали протоколи про адміністративне правопорушення на зловмисника та проводили з ним профілактично-роз’яснювальну роботу про неприпустимість таких дій.

Також Герцаївський районний суд визнавав чоловіка винним у вчиненні домашнього насильства, за яке на нього було накладене адміністративне стягнення.

Однак нічого не допомагало, і такі випадки продовжувалися.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Герцаївського відділу Чернівецької окружної прокуратури повідомили про підозру кривднику у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого статтею 126-1 (Домашнє насильство) Кримінального кодексу України. Наразі досудове розслідування триває.

За такі дії чинним законодавством передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк до двох років.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.