Новини

«Пишаюся його вчинком»: екс-депутатка – про мера Кіцманя, який добровільно пішов у ЗСУ

Рішення міського голови Кіцманської громади Сергія Булеги долучитися до лав ЗСУ – це гідний вчинок, який заслуговує на повагу.

Про це на своїй фб-сторінці написала капітан Тетяна Попович.

“Пишаюся вчинком Сергія Булеги, міського голови Кіцманської територіальної громади, який долучився до лав Збройних Сил України. Дві каденції, будучи депутатом міськради, працювала під його керівництвом. Нехай Бог береже!”, – зазначила Тетяна Попович, додавши спільне архівне фото з навчальних зборів.

Як повідомлялося, кіцманський міський голова Сергій Булега вчора, 23 червня, під час позачергової сесії заявив, що приєднується до лав ЗСУ, і зачитав розпорядження “Про тимчасове виконання обов’язків міського голови у зв’язку із призовом міського голови на військову службу під час мобілізації на особливий період з 25 червня 2022 року”.

“Я повністю довіряю своїм заступникам, керівництву та апарату міської ради, депутатському корпусу та виконавчому комітету, які за моєї відсутності зможуть забезпечити належне функціонування всіх сфер життєдіяльності Кіцманської територіальної громади”, — сказав міський голова.

Його обов’язки тимчасово виконуватиме перший заступник Олександр Марусяк.

Спільне фото після сесії

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.