Новини

У Чернівцях можна безкоштовно пройти курс фізіотерапії: його проведе лікар із Києва

У Чернівцях на базі міської поліклініки №1 працює фізичний терапевт та ерготерапевт із Києва Володимир Білий.

Про це йдеться у відеоcюжеті Чернівецької міськради, пише molbuk.ua

“У лютому, коли почалася активна фаза війни в Україні, переїхали в Чернівці для того, щоби вивезти своїх рідних за кордон. А ми з мамою залишилися тут і довгий час шукали, де можемо бути корисними. Тому що наш фах – фізична реабілітація. Він є дуже потрібним і в мирний час, а коли люди травмуються, коли є якісь поранення, хірургічні втручання, попит на реабілітологів ще збільшується”, – зазначає фізіотерапевт та ерготерапевт Володимир Білий.

У реабілітолога щільний графік: пацієнтів дуже багато.

“Зламана була рука, тож приходила до Володимира Володимировича на лікувальну фізкультуру. Прекрасно себе почуваю, результат дуже гарний після цієї фізкультури. Прекрасний кабінет, прекрасна аура, людина на своєму місці. У мене був складний перелом, він був зі зміщенням назад, подвійний перелом зап’ястя. І за дуже короткий час я відновилася”, – каже пацієнтка із Чернівців Лідія Іванівна.

Наявне обладнання дозволяє проводити відновлення опорно-рухового апарату, нервової та серцево-судинної систем. У розпорядженні – кардіотренажери, резинові еспандери, гантелі, ерготерапевтичні столи, ходунки тощо.

“Та база, яка є тут, покриває дуже широкий спектр і для опорно-рухових проблем, і для проблем із нервовою системою. І серцево-судинну систему теж можна відновлювати, маючи таке обладнання”, – каже лікар.

Пройти курс реабілітації у фізіотерапевтичному відділенні міської поліклініки №1 можна безкоштовно. У поліклініці обладнаний сучасний кабінет для фізіотерапії та ерготерапії. Там є все необхідне для швидкої та якісної реабілітації. Аби безкоштовно пройти курс терапії, достатньо направлення від сімейного лікаря.

Раніше повідомлялося, що у заклади охорони здоров’я Буковини працевлаштувалися 65 медиків з інших регіонів України. Це спеціалісти хірургічного і терапевтичного профілю, акушери-гінекологи, рентгенологи, гастроентерологи та інші.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.