Новини

На Буковині люди знайшли маленького хлопчика в струмку, його кілька днів рятували лікарі від переохолодження

Фото ілюстративне

На Буковині люди знайшли хлопчика в струмку. Він перебував у критичному стані. Кілька днів лікарі рятували його від переохолодження.

Про це стало відомо із допису у фейсбук Чернівецької обласної військової адміністрації.

Хлопчика вилікували.

“Кілька днів тому небайдужі чернівчани та лікарі врятували життя малюка. Знайшли хлопчика у критичному стані у струмку. Його доправили до реанімації, де кілька днів лікарі рятували його від переохолодження. Малюк одужав і тепер на нього чекає довгий шлях пошуку люблячої родини”, – йдеться в повідомленні ОВА.

В адміністрації нагадують буковинцям, що в кожному населеному пункті є діти, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують підтримки.

“У кожному селі, селищі, місті є сімʼї, які знаходяться в складних життєвих обставинах та потребують нашої уваги та підтримки. Тож вчасність виявлення таких сімей, допоможе зберегти життя дітям та запобігти схожим ситуаціям у майбутньому”, – зазначають в ОВА.

Повідомити про дітей, які можуть знаходитися в небезпеці або потребують допомоги, можна гарячу лінію служби у справах дітей Чернівецької ОДА (ОВА) 0 800 401 000 та правоохоронні органи.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.