Новини

У Чернівцях відбулась прем’єра нового українського серіалу: зірки розповіли про зйомки

У Культурно-мистецькому центрі імені Івана Миколайчука під час кінофестивалю “Миколайчук OPEN” відбулась прем’єра нового чотирисерійного українського серіалу “Хазяїн”.

Окрім прем’єри серіалу, також провели творчу зустріч з акторами, пише molbuk.ua.

На представленні нової української кінострічки зібралось близько 100 чернівчан.

На прем’єрі показу була присутня творча команда проєкту – режисер Тарас Ткаченко, актори Богдан Бенюк, Ольга Сумська та Віктор Жданов.

“Ідея лежала на поверхні. Дивно, що її інші не взяли. “Хазяїн” написаний у 1901 році. На той час з’явились потужні земельні лорди, які починали цю олігархію тоді. Ми зараз Терещенка вважаєм великим меценатом, але не потрібно забувати, скількох людей він згноїв на цукрових плантаціях півдня України. У багатства є дві сторони медалі. І тому ця амбівалентність Карпенка-Карого зараз дуже актуальна. Проте, ми поставились до Пузиря гуманніше, ніж у п’єсі. У нас він вижив, можливо, з надією на другий сезон”, – відповів режисер серіалу Тарас Ткаченко.

У центрі картини мільйонер Терентій Пузир та його донька Соня. Терентій – типовий український жадібний та багатий “хазяїн” міста, який думає, що все в цьому світі можна вирішити грошима. Його донька – ідеалістка, повна його протилежність.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.