Новини

У Києві в одному з житлових комплексів працівник Генштабу ЗСУ влаштував стрілянину

У Києві в одному з житлових комплексів працівник Генштабу ЗСУ влаштував стрілянину. Міністр оборони Олексій Резніков повідомив, що службове розслідування вже розпочали.

Про це він написав у своєму Facebook.

“За моїм наказом розпочате службове розслідування для з’ясування усіх обставин інциденту, коли посадова особа Генерального штабу Збройних сил України — керівник одного з управлінь, вчинила дії, які мають ознаки не тільки дисциплінарного, але й кримінального правопорушення”, — зазначив Резніков.

За його словами, в Міноборони створили спеціальну комісію на чолі з заступником головнокомандувача ЗСУ, генерал-лейтенантом Євгеном Мойсюком. Резніков підкреслив, що на час розслідування працівника Генштабу відсторонили під посади.

Уранці 12 червня видання “Українська правда” опублікувало декілька відео про те, як чоловік у військовій формі сперечався з поліцейськими. Через деякий час він дістав свій пістолет, погрожував ним і навіть один раз вистрілив у невідомому напрямку. На іншому відео чоловіка вже затримали. Як розповіли виданню жителі ЖК, працівник Генштабу погрожував охоронцям та жителям будинку у центрі Києва після того, як потрапив у ДТП. Вони повідомили, що внаслідок пострілу з пістолета ледь не постраждали діти, які гуляли поруч.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.