Новини

Відома чернівчанка святкує 37-річчя: найгарячіші фото іменинниці

29 вересня співачка Tayanna, справжнє ім’я якої Тетяна Решетняк, святкує день народження – зірці родом із Чернівців виповнилося 37 років.

Gazeta.ua пропонує переглянути найгарячіші фото іменинниці.

Кар’єру Tayanna почала у 2008 році з гурту “Гарячий шоколад”. У 2011 році вона покинула колектив, народила сина та присвятила йому всю себе.

Проте 2014-го Tayanna вирішила повернутися на сцену. Вона пішла на шоу “Голос країни”, однак не змогла повернути жодне з тренерських крісел.

2015 року вона повернулася на сцену головного вокального шоу країни із запальною піснею “Край, мій рідний край”. Всі чотири тренери повернулися. Участь в проєкті Решетняк продовжила в команді Потапа, з яким дійшла до фіналу й посіла друге місце.

У 2017-2018 роках вона брала участь в Національному відборі Євробачення. Співачка планувала поборотися за право представляти Україну на пісенному конкурсі у 2019 році, однак за декілька тижнів до початку Національного відбору відмовилася від участі в ньому.

У березні 2019 року вона випустила новий сингл під назвою “Як плакала вона”, вперше live-версія якого прозвучала на сольному концерті в Києві. Автором слів і музики виступила сама виконавиця, а саунд — продюсером — Андрій Ігнатченко.

24 травня випустила дуетну пісню з українськім співаком LAUD “Без тебе”, офіційна прем’єра якої відбулася у ранковому шоу “Сніданок з 1+1”.
1 серпня було анонсовано, проте що Таянна стане ведучою програми про український шоу-бізнес “Життя відомих людей” (ЖВЛ), а її співведучим буде Богдан Юсипчук. Прем’єра програми “ЖВЛ” відбулася 2 вересня на телеканалі “1+1”.

21 серпня стало відомо що вона стане учасницею шостого сезону шоу “Танці з зірками” у парі з Ігорем Кузьменком. У другому прямому ефірі пара покинула шоу, за результатами оцінок суддів та глядацького голосування.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.