Новини

«Став заручником чиїхось кулуарних ігор»: звільнили головного лісівника Буковини

У Чернівецькій області звільнили начальника Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства Василя Гончара.

Про це Василь Гончар написав на своїй сторінці у Фейсбуці і опублікував фото наказу звільнення Державного агентства лісових ресурсів України.

У наказі йдеться про те, що Василь Гончар звільнений на підставі подання дисциплінарної комісії Держлісагентства для здійснення дисциплінарного провадження.

Сам Василь Гончар у своєму дописі написав, що звільнення було для нього неочікуваним і він, мовляв, став заручником чиїхось кулуарних ігор.

“Складно і образливо усвідомлювати, що ти в один момент абсолютно безпричинно стаєш заручником чиїхось кулуарних ігор, політичних домовленостей, особистих фінансових планів… Коли ти на злеті у щоденній кропіткій роботі, і не помічаєш тих, хто вже запланував вдарити тебе у спину. Нічого, я вмію тримати удар, життя навчило. А тому впевнено дивлюся і у майбутнє, і в очі тих колег, з якими ми планували так багато зробити для блага Буковини, її унікальних лісів”, – написав Василь Гончар.

Також він зазначив, що його звільнення є управлінським свавіллям, адже проти цього виступило чимало лісівників.

“Я обов’язково протистоятиму такому безпідставному управлінському свавіллю. Коли на догоду групі дерибанщиків політично залежні від них високі державні керівники змушені приймати рішення всупереч реальному стану справ. Гратися людськими долями, ігнорувати позицію колективу та виробничі показники.

Нагадаю, що проти мого замовленого звільнення виступили із офіційними заявами 30 обласних депутатів, 1 600 працівників лісового управління області, одностайно члени профкому Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства, а також члени громадської ради від понад десятка громадських організацій”, – пояснив Василь Гончар.

У цій ситуації Василь Гончар звинуватив народних депутатів.

“Сьогодні реалії такі, що усі ці голоси сумарно нічого не вартують проти трьох-чотирьох голосів буцімто народних депутатів, яких ми самі обирали. Їх особисті меркантильні інтереси легко пробивають міністерські стіни. Та нічого, невдовзі буде по-іншому”, – написав Василь Гончар.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.