Новини

У Кремлі розповіли, чи можлива зустріч Зеленського з Путіним

У Кремлі кажуть, що зустріч президента Росії Володимира Путіна та президента України Володимира Зеленського зараз неможливо підготувати.

Про це повідомив в ефірі радіо “Маяк” речник Путіна Дмитро Пєсков.

“Наша позиція добре відома. Будь-яка зустріч на найвищому рівні має бути результативною та добре підготовленою. Ми знаємо, що українська сторона вийшла із переговорного треку. Тому зараз не доводиться говорити про можливість підготувати таку зустріч у верхах”, – зазначив Пєсков.

Чому це важливо:

Володимир Зеленський переконаний, що лише Володимир Путін може припинити війну Росії проти України. Український президент не раз пропонував російському лідеру зустріч, але Путін відмовлявся.

“Неможливість” провести зустріч, вочевидь, пов’язана з тим, що Путін не готовий відмовитися від своїх загарбницьких намірів попри втрати Росії у війні і намагається захопити якомога більше українських територій, аби “приєднати” їх до РФ.

Україні переговори зараз також невигідні, бо Росія не збирається відводити війська, домагається від України територіальних поступок та відмови від обраного геополітичного курсу, а про захоплені Крим та Донбас навіть говорити відмовляється.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.