Новини

«Спіймали когось невідомо за що»: очільник «Міськсвітла» у Чернівцях – про вручення підозри

Очільникові МКП “Міськсвітло” Андрію Шалєєву нічого невідомо про деталі справи щодо вручення підозри про привласнення понад 600 тисяч гривень бюджетних коштів, виділених на ремонт вуличного освітлення.

Про це Шалєєв повідомив у коментарі molbuk.ua

“Не в курсі, ми не знаємо взагалі, що це таке. “Міськсвітло” до цього взагалі жодного стосунку не має. Я не посадовець міськради. Я – найнятий менеджер за контрактом із міським головою. І мені дуже образливо, що всі сьогодні телефонують і ставлять питання мені щодо цієї справи… І хоча ми про це взагалі нічого не знаємо і відношення до цього взагалі жодного не маємо, проте інформація від прокуратури подана так, що всі негативні асоціації спрямовані на наше підприємство”, – сказав Андрій Шалєєв.

Водночас він зауважив, що йдеться про капітальний ремонт вуличного освітлення, а отже, “Міськсвітло” апріорі не може мати до цього стосунку.

“Ви ж почитайте уважно – йдеться про капітальний ремонт. Цим займається тільки відповідний департамент, який раніше називався по-іншому. Взагалі я й не знаю достеменно, про який період у справі йдеться. Словом, вийшло таке, що зловили когось, не знаємо як і не знаємо за що”, – додав Шалєєв.

Раніше пресслужба прокуратури поінформувала, що у Чернівцях посадовцю міськради та ФОПу повідомили про підозру привласнення понад 600 тис. грн бюджетних коштів, виділених на ремонт вуличного освітлення на Буковині.

За даними слідства, посадовець за попередньою змовою з фізичною особою-підприємцем незаконно заволоділи бюджетними коштами, виділеними на капітальний ремонт системи вуличного освітлення у Чернівцях.

З метою реалізації злочинного умислу уклали фіктивний договір оренди телескопічних автопідіймачів для виконання підготовчих робіт, достовірно знаючи що вони уже виконані. Як наслідок, вказаними особами було привласнено понад 600 тис. грн бюджетних коштів.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснюють слідчі СУ ГУНП у Чернівецькій області за оперативного супроводу Управління СБ України в Чернівецькій області.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.