Новини

У Чернівцях після зливи забилися каналізації: в одній знайшли «раритетну» річ

Внаслідок зливи, яка пройшлася Чернівцями вчора, 2 червня, на деяких ділянках Чернівців утворився справжній потоп, позабивалися також каналізаційні колектори.

Сьогодні комунальники під час прочищення колекторів витягнули з одного з них частину “раритетної” австрійської ринви. Вона, власне, і забила колектор, йдеться у повідомленні водоканалу.

“Після вчорашньої зливи забився один із каналізаційних колекторів на вул. Героїв Майдану. Вчора спецтехніка не змогла його промити, тому сьогодні вранці приступили до роботи вручну. Після кількох відер витягнутого ганчір’я знайшли майже історичний раритет – частину австрійської ринви з нержавійки. Вочевидь, її змило дощем і вона потрапила в зливову систему міста”, – зазначають у пресслужбі.

Зараз, наголошують, колектор прочистили, система працює в стандартному режимі.

“Нагадуємо: у певних місцях Чернівців зливова та каналізаційна система є спільними, тому після рясних дощів комунальники ретельно перевіряють їх на предмет засмічення”, – зазначається.

Раніше повідомлялося, що у Чернівцях після зливи на вулиці Головній, біля ТЦ “Депот”, затопило частину дороги. Машини буквально “пливли”.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.