Новини

ЗСУ на півдні України вразили два російських десантних катери

Збройні сили України на Півдні вразили два російських десантних катери у Дніпровсько-Бузькому лимані. Також протягом доби вони ліквідували 21 російського військового.

Про це йдеться у зведенні оперативного командування “Південь”.

“Наші ракетно-артилерійські підрозділи за добу позбавили противника 21 рашиста, 1 зенітної та 1 самохідної артилерійської установки, 4 танків Т-72, 4 одиниць броньованої та 3 автомобільної техніки, 3 БПЛА, 3 польових пунктів боєприпасів, а також 2 швидкісних десантних катерів, що були приховані рашистами в Дніпро-Бузькому лимані в готовності до відпрацювання диверсійної-розвідувальних дій. Не сталося”, — йдеться у повідомленні.

Також там розповіли, що російські війська знову обстріляли Миколаїв артилерією типу “Піон” та РСЗВ “Ураган”. Окупанти обстрілювали житлові квартали міста.

Водночас у Чорному морі у росіян зросла до 3 кількість кораблів, які можуть випускати ракети по Україні. Однак десантних катерів у морі поки немає. Також російська армія змогла притягнути до Севастополя два підбитих біля острова Зміїний катери типу “Раптор” для спроби ремонту.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.