Новини

Смачний і ситний шашлик: який заклад відвідати або де замовити страви з мангалу і грилю у Чернівцях?*

Кожного року на початку травня відкривався сезон відпочинку на природі та поїздок на пікніки. Однак цьогоріч такі розваги будуть недоречними та й не дуже безпечними. Сьогодні радше залишатися вдома, а улюблений усіма шашлик чи ковбаски, без яких не обходився ніякий відпочинок, можна замовити додому або скуштувати в якомусь атмосферному закладі. Тим паче, що піст уже завершився, і меню ресторанів та служб доставок поповнилося новими м’ясними, рибними та гриль позиціями. Ми підготували підбірку закладів, які пропонують неймовірно смачний шашлик зі справжнього м’яса.

м. Чернівці, вул. Татарбунарська, 42-Є
(парк Жовтневий, заїзд навпроти школи 27)

“Халабуда” — це унікальне місце в Чернівцях, що розташоване на території Жовтневого парку.

Це місце, де багато дерев та зелені, де можна гарно відпочити на природі разом з малечею, не виїжджаючи далеко за місто. У “Халабуді” можна посидіти як із власними продуктами та їжею, так і замовити у нашому закладі смачні страви з тандиру, прохолодні напої, морозиво, піцу, картоплю-фрі та багато іншого.

У нас розроблене цікаве гриль-меню: ви можете скуштувати апетитний шашлик чи свіжу рибу з нашого акваріума, живе розливне пиво та із широкого асортименту обрати закуски до нього.

Надаємо в оренду альтанки на 6-8, 10, 20 та 40 осіб за доступним цінами, а також організовуємо незабутній банкет чи корпоратив – накриваємо святковий стіл для приємного проведення часу в компанії друзів і рідних.

А бонусом до всього нашою спеціалізацією є картинг-клуб на території закладу.

“Халабуда” пропонує:

– Картинг для дорослих;
– Оренду столиків та альтанок;
– Організацію банкетів, корпоративних заходів;
– Проведення спортивних заходів;
– Організацію дитячих велоперегонів;
– Дитячий майданчик із різноманітними гойдалками, лабіринтами та батутами

Контактна інформація: +38 066 555 09 87, +38 098 555 09 87

Графік роботи: з 10.00 до 22.00, без перерви.

Вартість оренди: дізнавайтеся за телефоном

Site: halabuda037.business.site

Місце розташування: м. Чернівці, вул. Буковинська, 41
(центр міста, поряд – магазин “Колос”)

Ресторан “Пікнік” – прекрасне та затишне місце в центрі насиченого життям міста. Зелень, спокій, дивовижна атмосфера й особливе відчуття затишку та насолоди.

До ваших послуг: залежно від вашого настрою чи свята, ви завжди можете обрати для відпочинку: бенкетний зал “FloraClub”, лаунж-бар, ресторан чи літній майданчик.

Також пропонуємо нашим гостям великий вибір страв на будь-який смак, неперевершені страви на грилі та найкращі стейки із телятини, соковитий шашлик, рибу та морепродукти, великий вибір напоїв та ексклюзивне крафтове пиво і розливне європейське вино. Перший ресторан, який не імпортує м’ясо, а самостійно вирощує та переробляє американських Ангусів на теренах Буковини.

Тим, хто любить відпочивати компанією, припаде до смаку величезний вибір “дошок”.

“Пікнік” – ідеальне місце для душевних компаній і романтичних зустрічей!

Контактна інформація: +38 (050) 665-69-96
Site: picnic.house
Instagram: restaurant_picnic

Місце розташування: м. Чернівці, вул. Садова, 1-А (парк ім. Т. Шевченка)

Ресторан “The Сад” – місце, де чарівним способом злилася смачна кухня з цікавим інтер’єром. Кухарям ресторану під силу задовольнити усі гастрономічні забаганки. Меню формують страви української і європейської кухонь. “The Сад” є чудовим варіантом як для сніданку, так і для обіду чи вечері. Гостям закладу запропонують ситні варіанти сніданку, салати, перші та основні страви, закуски, вареники, пасту, мангал-меню, шашлик та стек, десерти та піца-меню на будь-який смак. А в карті напоїв кожен знайде для себе не тільки улюблену каву, чай чи сік, а й безалкогольні та алкогольні. До того ж, у ресторані розроблене велике банкетне меню, у якому знайдуться страви для всіх святкувань. І, звичайно, тут є улюблена позиція молоді – кальян.

Актуальне гриль-меню та шашлик:

• Шашлик з курячого філе, з телячого філе, з свинного ошийка
• М’ясо на вугіллі (телятина, свинина, реберця bbq, перепілка, ковбаски, каре ягня тощо)
• Риба на вугіллі (дорадо, сібас, скумбрія, форель, лосось, короп)
• Овочі на вугіллі

Що стосується шашлику, то в “The Сад” його готують за особливим фірмовим рецептом. Завдяки особливій технології пропікання і прожарки м’ясо виходить неймовірно ніжним, а скоринка хрусткою. Крім того, кухарями закладу запропоновано й цікаві варіанти соусів та додатків до шашлику, аби гостям він смакував ще краще.

Завітавши у ресторан, ви смачно поїсте й гарно відпочинете, адже “The Сад” – це не лише мальовнича природа довкола, а й максимально природна атмосфера всередині – живі квіти, вазони і багато зелені лише підсилюють колорит та затишок. Крім того, на фоні завжди звучить легка і приємна музика.

Ви завжди можете обрати, де проводити час – в основному залі чи на терасі. І віддавши перевагу одному із варіантів розміщення, ви 100% не пошкодуєте, адже і там, і там –спокійно, естетично, зручно і комфортно. У “The Сад” вас завжди радо та тепло зустрінуть.

Не маєте часу завітати в ресторан – замовте швидку доставку улюблених страв. Кур’єри оперативно доставлять свіжу їжу під ваші двері.

Контактна інформація: 066 341 48 49
Instagram: the_sad_cv
Site: The-sad

Місце розташування: м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 154

“Джентельмен” – ресторан авторської кухні, де кожна страва для тебе буде унікальною. Звичайно, ви подумаєте, що нічого нового придумати вже не можливо, але кожен кухар, який розвивається може перетворити звичну страву в неймовірний шедевр. Покоштувавши, здавалося б просту позицію в цьому ресторані, ви полюбите її ще більше… А особливої уваги тут заслуговують фірмові наливки, про смак яких говорити не станемо.

Меню закладу дуже багате та різноманітне. У ньому знайдуть страву для себе як прихильники традиційної кухні, так і гурмани чи вегетаріанці. Наприклад, любителі суші та ролів для вибору мають більше десятка пропозицій, а поціновувачі італійської їжі – кілька видів спагеті та равіолі. Для фанатів морепродуктів тут є і мідії, і устриці, і лосось, і креветки, і восьминіг, і філе судака чи окуня, і дорадо.

Якщо ж у “Джентельмен” ви забігли в обідню перерву, то підкріпитися рекомендуємо курячим бульйоном чи крем-супом, борщем, том ям, сирним крем-супом та смачним і ситним салатом, якого тут більше десяти видів. Широка у цьому ресторані і лінія сніданків – різноманітні сендвічі, млинці, оладки,а також глазунья, яйця бенедикт, шакшука та сирники обов’язково знайдуть своїх прихильників.

Не менш цікавим і багатим є м’ясне меню. Зараз особливо актуальними і популярними є запечені та гриль-страви:
– свинні ребра з баклажаном;
– стейк зі свинного ошийка / телятини;
– телячі ребра;
– м’ясні ковбаски у соусі;
– каре баранини;
– томлене м’ясо – телячі щоки, свинна гомілка, телячий бік;
– запечене курча.

Окрім гастрономічного задоволення після куштування цих страв, відвідувачі закладу отримують і естетичне задоволення. Подача страв та майстерність кухарів просто вражають оригінальністю.

Тож якщо ви хочете трохи розвіятися, відволіктися від новин та роботи, ласкаво просимо до ресторану “Джентельмен”. Тут вас привітно зустрінуть та гостинно почастують.

Контактна інформація: 099 132 33 31
Instagram: gentleman.cv
Site: Gentleman

Місце розташування: м. Чернівці, вул. Р. Шухевича
(ринок “Газкомплектприлад”, верхня стоянка)

Якщо ви бажаєте відпочити, трішки розслабитись, але не хочете самі займатись приготуванням страв на грилі, тоді кафе “Шашлик під березою” саме для вас. У нас ви можете розміститись на зручній літній терасі або всередині затишного кафе та поласувати смачними стравами на грилі.

Соковитий шашлик, овочі, риба – це невеликий список того, що ви можете замовити у нас. Якщо ж ви хочете поїсти смачних свіжих страв на грилі вдома – ми вам їх доставимо (можлива доставка страв на таксі).

Також нами розроблена зручна послуга – виїзний гриль. Узгодивши із вами деталі та меню, ми приїдемо на ваше свято, приготуємо всі страви і смачно нагодуємо вас.

У нас доступні ціни та неймовірно смачні страви. Чекаємо саме на вас.

Графік роботи з 8:00 до 19:00

Контактна інформація : 0508060184, 0675928565 – Володимир
Instagram: volodimir.grab

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.