Новини

Окупанти відключили зв’язок та Інтернет в Херсонській та частині Запорізької областей

У Херсонській області зник мобільний зв’язок та Інтернет усіх операторів. Аналогічна проблема – у частині Запорізької області.

Про це повідомили в МВС України.

Учора жителі Херсонської та частини Запорізької областей спочатку відчули перебої з Інтернетом та мобільним зв’язком, а потім ці послуги зникли на значних територіях. Наразі стало відомо, що причинами відсутності зв’язку стали обриви волоконно-оптичних магістральних ліній та відключення від електропостачання обладнання операторів у цих регіонах.

“Проблеми, які виникли одночасно у всіх операторів мобільного зв’язку, а також у постачальників фіксованих інтернет-послуг, є нічим іншим, ніж черговою спробою окупанта залишити українців без доступу до правдивої інформації про перебіг війни, яку розв’язала Росія проти України, та зробити свою брехливу пропаганду безальтернативним джерелом інформації, як це робиться в самій Росії”, – йдеться в повідомленні.

Держспецзв’язку в оперативному зведенні про роботу мобільного зв’язку, Інтернету та цифрового телебачення в Україні за 30 квітня не згадує про припинення роботи мобільних операторів з України в Херсонській області.

Херсонська обласна прокуратура ще 18 квітня повідомляла про захоплення у регіоні російськими окупантами вишок та офісних приміщень оператора “Київстар”.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.