Новини

Помірно тепло, але ночі ще холодні: погода на Буковині та по всій Україні на початку травня

Травень розпочнеться в Україні помірним теплом.

Про погоду в Україні першого травня розповіла синоптикиня Наталка Діденко, пише molbuk.ua

У неділю температура повітря протягом дня підніметься до +14+19 градусів. На північному сході України – Сумщина, Полтавщина, Харківщина – буде трохи свіжіше, +11+14 градусів, прогнозує Наталка Діденко.

“Ночі ще залишаються холодними, ніяк не дадуть нашим домівкам трохи прогрітися і поміняти еклектичну фешн-конструкцію із товстих штанів, мінімум двох светрів-кофт та комбінацію бавовняних із вовняними шкарпетками на щось більш людське”, – коментує синоптикиня.

Очікується у нічні години +2+7 градусів, на Півночі, а також на Полтавщині, Харківщині та Луганщині – заморозки 0-3 градуси.

Дощів суттєвих в Україні не передбачається – лише окремі якісь можливі у центральних, північних областях, у Карпатах.

У Києві неділя буде помірно теплою, максимально до +15 градусів. Вночі ще холодно, +3+6 градусів, на околицях є ймовірність незначних заморозків.

У столиці буде 1-го травня переважно без опадів, хіба вдень побільшає хмар.

“Більшає квітів та цвіту навколо нас. Окрім неймовірної краси, буває, що в цей час також більшає й алергічної реакції на цвітіння.
Тому, якщо ви чхаєте чи кашляєте, не поспішайте пити протизастудні ліки, може, це ваша така чхаюча вдячність красивенним весняним квітам – краще спитайте в лікаря, що й до чого”, – радить Діденко.

За даними Укргідрометцентру, на Буковині 1 травня буде 15-17 градусів тепла, хмарно з проясненнями, без опадів. Вітер – 5-10 м/с.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.