Новини

“Ніхто в Кремлі його не поважає”: Подоляк прокоментував погрози Медведєва щодо Медведчука

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував погрози заступника голови Радбезу Росії Дмитра Медведєва у зв’язку із затриманням нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука. Подоляк сказав, що РФ реанімує “політичних мерців”.

Про це радник голови ОП написав у Мережі 13 квітня.

Подоляк зазначив, що Медведєв був президентом і прем’єр-міністром Росії протягом 14 років, але його єдиний спосіб нагадати про себе сьогодні – сказати щось стосовно України – “щось гидке й традиційно дурне, щось схоже на сентенцію про “бідного Медведчука”.

“Утім, суб’єкт Медведєв абсолютно точно не має жодного впливу в Росії. Його команда була звільнена з уряду, а когось навіть заарештували. Ніхто в Кремлі його не поважає. Не дивно, що навіть російське суспільство присвятило йому спеціальний хештег – #Жалкий”, – йдеться у дописі Подоляка.

“Складно посперечатися з цією оцінкою. У світі ж до Медведєва взагалі ставляться, як до порожнього місця. Дивно, що останнім часом РФ постійно вдається до реанімації “політичних мерців”, – резюмував радник голови президентського офісу.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.