Новини

«Голенькі спите чи переодягаєтесь?»: у потязі чоловік чіплявся до пасажирок – відео

У поїзді сполученням Львів — Маріуполь один з пасажирів чіплявся до дівчат і розпивав спиртні напої, однак його відмовилися висадити з потяга, повідомила Катерина Стельмашчук у Facebook.

За її словами, чоловік, який їхав з ними в одному купе не давав їм спати, робив сексистські висловлювання і не реагував на їх прохання відстати.

“Дівчатка, а ви голенькі спите або переодягаєтеся?”, — запитав він.

Дівчина розповіла, що потім до пасажира приєднався його друг і вони почали слухати шансон і обговорювати їх зовнішність.

“Далі до у*бана приходить друг з іншого вагону, вони обговорюють нас, яка красівєй, яка покладістєй”, — сказала дівчина.

Після цього Стельмашчук попросила провідницю або переселити її ще з однією пасажиркою, або переселити пасажира, а також через інцидент звернулася до начальника поїзда.

“Результатом цієї канітєлі стало те, шо друг нашого у*бана іде зі своїми речами туди, куди в нього був куплений квиток і встигає по дорозі кинути мені фразу „Ну ти і су*ка“. А сам у*бан, цитую, „принципіально“ не захотів іти в купе, куди його просили провідниця і начальник потяга. Бо „я нічєво нє сдєлал“”, — написала дівчина.

Як розповіла пасажирка, провідниця стверджувала, що чоловіки заспокоїлися і дівчата можуть лягати спати. У відповідь на це вони стали вимагати, щоб чоловіка висадили, оскільки їм страшно вони бояться повертатися до нього в купе.

Однак, на їх прохання не реагували, тому що цього пасажира не можуть виселити і “він не хоче йти”.

Після цього в купе знову повернувся чоловік і почав далі чіплятися.

“Ну шо, принцеска, давольна? Шо не спиш? Чєм раньше усньош, тєм бистрєє виспишся. Чьо нєрвішкі пошалівают? Так ти успокоїтєльноє пєй. Хош дам тібє таблєтку? Усньош на раз-два”, — переказала дівчина слова пасажира.

Також до найближчої зупинки викликали поліцію.

“До Тернополя залишалось 15 хв, протягом яких нам розказували провідниці, шо нічьо ті поліцейські не зроблять і шо буквально пару днів назад (!!!) у них така ж ситуація була. Шо прийшли поліцейські, постояли поговорили, і вийшли”, — розповіла дівчина.

За словами пасажирки, в результаті прийшли поліцейські, але вона не побачила нічого, що мало б бути в даній ситуації.

“Ні розмови з нами, що сталося, ні нормального представлення хто вони, нічого протокольного”, — сказала вона.

В результаті начальник поїзда перевів дівчат в інше купе, а пасажир пішов спати.

“Дзвонила на гарячу лінію Укрзалізницю, об 11:56. Дуже оперативно зв’язались з начальником потяга, який, цитую „запропонував обидвом сторонам змінити вагон і дівчата погодились“. Я залишу це тут. Просто прочитайте це ще раз. Звернення, сказали, передали на розгляд”, — написала дівчина.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.