Новини

Чернівецький торговельно-економічний інститут ДТЕУ запрошує на навчання у 2022-2023 н. р.*

Чернівецький торговельно-економічний інститут ДТЕУ – це приклад успішного розвитку закладу вищої освіти Буковини, який 2021 року відзначав 55-літній ювілей. За більш як півстоліття інститут пройшов шлях професійного зростання, в якому органічно поєднуються класичні освітні традиції, узагальнення багаторічних набутків із надсучасними новітніми технологіями і генерацією нових креативних ідей.

Чернівецький торговельно-економічний інститут ДТЕУ здійснює підготовку висококваліфікованих фахівців для підприємств торгівлі, фінансових установ, банків, органів державної служби, маркетингових служб, готельних та туристичних комплексів, підприємств ресторанного бізнесу, міжнародних організацій за такими освітніми програмами: “Облік і оподаткування”, “Фінанси, банківська справа та страхування”, “Управління бізнесом”, “Готельний і ресторанний менеджмент”, “Маркетинг”, “Харчові технології”, “Ресторанні технології та фуд-дизайн”, “Готельно-ресторанна справа”, “Бізнес туризм”.

Студентське життя в ЧТЕІ ДТЕУ – це можливість самореалізації молоді в науковому, спортивному, творчому та громадському просторі. Студенти інституту є активними учасниками заходів: співпрацюють з органами студентського самоврядування інших вишів міста та країни, організовують спільні заходи з різними молодіжними асоціаціями, реалізовують спільні проєкти з громадськими організаціями, фондами, бізнес-структурами, мають можливість брати участь у круглих столах, конференціях, зустрічах як в Україні, так і за кордоном. Не менш важливими є і особисті можливості кожного студента – це постійний розвиток і незамінний досвід, який буде накопичуватись протягом всього періоду навчання.

Чернівецький торговельно-економічний інститут ДТЕУ підписав низку угод з закордонними партнерами щодо навчання студентів. Найбільш відомою є програма академічної мобільності “Erasmus+”, яка дає змогу студентам навчатися за обміном в Румунії, Словаччині та Польщі. Студенти нашого інституту беруть участь у літній практиці на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу в Болгарії, Туреччині, Греції, Італії, Румунії.

Інститут має висококласну матеріальну базу: комп`ютерні класи з сучасною інформаційною підтримкою і з вільним доступом до wi-fi у всіх навчальних корпусах та гуртожитку – must have нашого часу; надзвичайно потужна бібліотека з найновішими виданнями, якою можна користуватись як традиційно, так і в електронному форматі.

ЧТЕІ ДТЕУ забезпечує студентів усім необхідним: від комфортних умов проживання у гуртожитку (в тому числі і власне бомбосховище) до можливості організованого відпочинку на інститутській туристичній базі “Кормань”, розташованої у мальовничому місці на березі Дністра. Ми також дбаємо і про здоров’я молоді – велика спортивна зала, обладнана сучасними тренажерами та іншим необхідним інвентарем, заохочує студентів до активного проведення вільного часу.

Студенти мають можливість навчатись на військовій кафедрі.

Освітній процес побудований за гнучкими планами, які дозволяють поєднувати навчальний процес з можливістю працевлаштування.

Вагомими є досягнення студентів ЧТЕІ ДТЕУ у різних видах спорту на змаганнях обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів. Зокрема, суттєві здобутки мають команди з волейболу, футболу, баскетболу, вільної боротьби, дзюдо, тенісу, стрітболу, легкої атлетики, спортивного туризму.

Значними є перемоги наших студентів і у різноманітних творчих мистецьких конкурсах та фестивалях, оскільки на базі інституту активно діють гуртки та клуби за інтересами: туристичний клуб “Плай”, наукові гуртки (“Маркетолог”, “Фінансист”, “Радник бухгалтера”, “Профі”, “Пошук”) та професійні школи (Школа бармена, Школа кулінарної майстерності та сервісу, Школа кондитера, Школа здорового способу життя, Школа гостинності, Школа ділового успіху). Майбутні науковці мають змогу набувати професійної майстерності у Науковому товаристві студентів та молодих учених.

Чернівецький торговельно-економічний інститут ДТЕУ запрошує випускників шкіл, гімназій, ліцеїв, училищ, технікумів і коледжів на навчання за державною та контрактною формою за рівнями вищої освіти “молодший бакалавр”, “бакалавр”, “магістр”.

Для студентів-переселенців з інших міст у нас завжди відчинені двері!

За більш детальною інформацією звертайтесь до приймальної комісії:
58002, м. Чернівці, Центральна площа, 7
тел. (0372) 52-83-50; 095-177-50-02

Електронна пошта: prujmalna2020@gmail.com
Сайт ЧТЕІ ДТЕУ: www.chtei-knteu.cv.ua
Instagram: chtei_dteu

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.