Новини

«Вони дуже вправно володіють зброєю»: Осачука вразила підготовка військових на Буковині

Фото ілюстративне

Буковинські військовослужбовці вправно володіють зброєю та охоче вчаться або згадують призабуті військові навички. А ще налаштовані рішуче боронити Україну до перемоги.

Про це у відеозверненні повідомив начальник Чернівецької ОВА Сергій Осачук, пише molbuk.ua

Такі вельми позитивні враження в Осачука склалися після відвідин навчальної бази, на якій наші військові проходять відповідну підготовку.

“Хочу поділитися своїми враженнями від відвідин наших військовослужбовців на базі, де вони набувають індивідуальної майстерності, а також майстерності злагодження у складі свої підрозділів. Найголовніше враження – вони дуже вправно володіють стрілецькою зброєю, з великою охотою відновлюють ті навички, які мали, або навчаються заново. І найсильніше, що в них є, – міцний дух, твердий погляд, висока сконцентрованість, і відчуття того, що Україну треба визволяти, ворог самостійно з власної волі з нашої землі не піде”, – зазначив начальник ЧОВА.

Він також подякував кожному військовослужбовцю, у тому числі й тероборонцям.

“Хочу подякувати кожному, хто уже став до лав ЗСУ у різних підрозділах. У тому числі у наших славних підрозділах тероборони, які в боях впродовж більш як 40 діб довели, що це такі ж бойові підрозділи, як і інші роди військ нашої армії”, – наголосив очільник області.

Раніше Осачук поінформував про безпекову ситуацію на Буковині.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.