Новини

Стала відома причина смерті 7-річної дівчинки, яку знайшли мертвою у сараї

Правоохоронці встановили, що 7-річну дівчинку Марію Борисову, яку в селі Щасливе на Херсонщині знайшли мертвою, задушили.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області, пише molbuk.ua

“При візуальному огляді на тілі дитини виявлені видимі тілесні ушкодження. Попередньою причиною смерті дівчинки є механічна асфіксія, тобто удушення”, – повідомили у поліції.

Поліцейські встановили, що смерть дитини була насильницькою. Наразі проводяться слідчо-розшукові заходи для встановлення підозрюваного в умисному вбивстві 7-річної дитини.

Нагадаємо, 7-річну Марію Борисову, яку 4 дні шукали, знайшли мертвою на вулиці, де вона жила. Тіло дівчинки виявив її односелець у своєму сараї. Чоловік викликав поліцію, як тільки побачив у споруді міцно зав’язаний білий поліетиленовий мішок, якого раніше там не було. Коли правоохоронці розкрили його – знайшли тіло дівчинки.

Поліцейські кажуть, що дівчинка була у тому ж одязі, у якому зникла. Її розшукували сотні правоохоронців та волонтерів. Територію села і навколо нього перевірили кілька разів. І сарай, де виявили тіло, також оглядали.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.