Новини

“Вихопив з рук сумку”: на Буковині за крадіжку судитимуть чоловіка

На одній із вулиць обласного центру 32-річний чоловік, вихопив з рук чернівчанки сумку з коштами та особистими речами, після чого втік з місця події. За скоєне йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що на початку березня зловмисник ривком вихопив з рук 58-річної жінки її сумку з майже 500 гривнями і мобільний телефон та зник у невідомому напрямку. Сума матеріальної шкоди завдана потерпілій становить 4500 гривень.

У результаті проведених оперативно-розшукових заходів співробітники Чернівецького районного управління поліції встановили особу порушника. Ним виявився житель міста Заставна, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності та відбував покарання у місцях позбавлення волі.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Суд задовольнив клопотання поліцейських та обрав грабіжнику запобіжний захід тримання під вартою.

Правоохоронці завершили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.