Новини

Показував порно студентам: педагогу оголосили догану за «власну тактику викладання»

Викладачу НУ “Львівська політехніка” Дмитру Зербіно, який показував студентам-першокурсникам порнографічні зображення під час тестування, оголосили догану.

Таке рішення прийняла спеціальна комісія, яка розслідувала поведінку викладача. Дмитро Зербіно майже два місяці був відсторонений від викладання, а тепер повертається до роботи, пише ZAXID.NET

Нагадаємо, у грудні минулого року з’ясувалось, що 59-річний викладач Інституту комп’ютерних наук Національного університету “Львівська політехніка” Дмитро Зербіно показує студентам-першокурсникам порнографічні зображення під час тестування з дискретної математики. Викладач називав свою методику викладання “релаксуючою” і заявляв, що подібну використовують у Японії.

Після розголосу у ЗМІ у “Львівській політехніці” створили комісію для розслідування інциденту, а Дмитра Зербіно відсторонили від викладання.В кінці року комісія завершила свою роботу і передала висновки у ректорат.

Догану Дмитру Зербіно підписав ректор університету Юрій Бобало, її внесуть у його трудову книжку. Викладач повертається на роботу, однак не зможе викладати за старою методикою.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.