Новини

Чи працює сьогодні Калинка: директор ринку пояснив, що означає кінець дії місцевих карантинних обмежень

У Чернівцях непродовольчі ряди “Калинівського ринку” не працюють через обмеження, передбачені “червоною” зоною карантину.

Про це у коментарі кореспондентці molbuk.ua повідомив керівник ринку Олег Гульпак.

За його словами, непродовольчі сектори базару відновлять свою роботу, коли в області перестануть діяти обмеження “червоної” зони.

“З 27 лютого по 9 березня у нас в області діяли місцеві обмеження, в яких, проте, не була заборонена робота Калинівського ринку. Але наступного дня після засідання місцевої комісії державна комісія ТЕБ та НС віднесла Буковину до “червоної” зони карантинних обмежень. А це означає, що працювати можуть лише продовольчі ряди ринку. Зараз ми керуємося цими правилами. Тож Калинівський ринок наразі не працює і не працюватиме до завершення терміну дії червоної зони. Наразі відкриті лише продовольчі ряди”, – сказав Гульпак.

Карантин на Буковині: як обмеження вдарили по бізнесу

Нагадаємо, у Чернівецькій області сьогодні, 9 березня перестануть діяти посилені карантинні обмеження, встановлені обласною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Щоправда, в регіоні продовжують діяти обмеження “червоної” карантинної зони, що були встановлені Державною комісією з ТЕБ та НС.

Водночас у Чернівецькій ОДА розповіли, коли припиниться дія “червоної” зони на Буковині.

Раніше повідомлялося, що у Чернівцях приблизно 50 підприємців сьогодні взяли участь у пікеті під приміщенням міської ради, під час якого вони вимагають у місцевої влади послабити карантинні обмеження щодо малого та середнього бізнесу.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.